Om os

Om mig

Jeg hedder Nathalie Darum.


De første 12 år af mit liv boede jeg i Thailand, og allerede som lille elskede jeg at være i køkkenet - deraf min store passion for thai mad.


Jeg har den holdning, at thai mad skal smage autentisk, altså ligesom man får det i Thailand - og ikke retter og smage, som er "tilpasset".


Jeg elsker at lave mad og se den glæde, som andre også oplever - det er mit drive.


Din fest eller arrangement håber jeg at kunne bidrage til at gøre til en helt speciel positiv og dejlig oplevelse, som man vil huske fremover.


Fra 14. december 2021 - 01. september 2022 havde jeg også Thai Restaurant & Take Away i Rudkøbing.

Thailandsk mad

Fantastiske smagsoplevelser

Det Thailandske køkken er kendt verden over for at være enkelt, sundt og uhyre velsmagende.


Hvad enten det er de stærke chili retter eller mildere sur-søde retter er retterne kendtegnet ved harmoni i smag og udtryk.


Friske ingredienser er kernen i Thai mad.


Et Thailandsk måltid mad spises oftest sammen med andre og man bestiller tit mange forskellige retter der deles indbyrdes.


Et typisk thailandsk måltid kan bestå af for eksempel en suppe, dybstegte "snacks", en krydret eller stærk salat og så enten en fiske ret eller en kød ret stegt med friske krydderurter og chili. Måltidet serveres selvfølgelig altid med velsmagende ris, som har en særlig betydning i Thailand.


Thai mad spises med en gaffel og ske.

Selv kødretter som stegt ris med svinekød eller stegt kylling mm. serveres i mindre portionstørrelser, så der aldrig er brug for en kniv. Skeen bruges til at spise af og gaflen bruges til at skubbe maden op på skeen.


Det ideelle thailandske måltid er en harmonisk blanding af det krydrede, det subtile, det søde og sure, og skal gerne være tilfredstillende for både øjne, næse og gane.


Jeg hjælper gerne med at vælge de rigtige retter til din fest, så du og dine gæster kommer til at smage en bred pallette af Thai retter, der både er milde og stærke, sure og søde og i alverdens farver.


Thai mad er en fest, og jeg kan godt love, at der er noget for enhver smag.


Alle retter er selvfølgelig tilberedt fra bunden med de rigtige og friske grøntsager og ingredienser - kun dette kan give den helt rigtige og gode smagsoplevelse.


I sommerperioden kommer de fleste grøntsager fra egen have, og de er selvfølgelig ikke sprøjtede. Ellers er det typisk friske grøntsager direkte fra Thailand.

Artikel i Fyns Amts Avis 

Søndag 5. december 2021


------------------------

Artikel om Thai4u i Fyns Amts Avis

lørdag den 7. august 2021


---------------------

European Street Market, Rudkøbing 14. august 2021